Focaccia pere e gorgonzola
TM5 TM6

Focaccia pere e gorgonzola

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 40 g di burro morbido, a pezzi
  • 350 g di pere, tipo Williams con la buccia, senza semi e a pezzi (3 cm)
  • 200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 20 g di lievito fresco
    nebo 1 cucchiaino di lievito secco
  • 300 g di farina manitoba
    nebo 300 g di farina per pizza
  • 200 g di farina di segale
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 150 - 200 g di Gorgonzola a pezzi (3-4 cm)

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2004 kJ / 479 kcal
Protein
18 g
Sacharidy
67 g
Tuk
17 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty