
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di burro morbido, a pezzi
- 350 g di pere, tipo Williams con la buccia, senza semi e a pezzi (3 cm)
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
nebo 1 cucchiaino di lievito secco -
300
g di farina manitoba
nebo 300 g di farina per pizza - 200 g di farina di segale
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 - 200 g di Gorgonzola a pezzi (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 479 kcal / 2004 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 67 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata di carne trita e carote
Žádné hodnocení
Riso Casimiro (8 porzioni)
1hod.
Focaccia alle olive
2hod. 20min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10min
Vermicelles
3hod. 15min
Cornetti con carne macinata
30min
Fonduta moitié-moitié
20min
Torta di pere e vino Porto al vapore
Žádné hodnocení
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1hod. 25min
Gnocchi Tricolore
35min
Stufato di pollo alla senape
40min
Insalata di broccoli con pinoli
5min