Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 100 g di farina manitoba
- 15 g di lievito fresco
- 50 g di acqua
Impasto
- 80 g di nocciole sgusciate e spellate
- 60 g di zucchero
- 220 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 100 g di panna con il 30% di grassi
- 1 uovo
- 3 tuorli d'uovo
- 250 g di farina
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Maraschino (liquore alle ciliegie)
Terminare la preparazione
- 2 - 3 cucchiai di zucchero a velo
- 70 g di miele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grittibänz dolci
2h 15min
Torta marmorizzata
2 Std.
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Torta alla panna
45min
Biberli dell'Appenzello
2 Std. 20 Min
Pasticcini farciti alla crema di cioccolato
1h 15min
Soufflé al cioccolato
Žádné hodnocení
Cookies al cioccolato
Žádné hodnocení
Biscotti soffici al pistacchio
Žádné hodnocení
Chicchi di caffè
1h 15min
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2h 30min
Torta al cioccolato con sorpresa
1 Std. 10 Min