
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di fave secche precedentemente ammollate per 2 ore e scolate
- 900 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di funghi cardoncello freschi
- 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere (volitelně)
- 200 g di mozzarella scolata e a dadini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 274 kcal / 1146 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 12.7 g
- Sacharidy
- 23.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fave al guanciale
35min
Involtini filanti al cavolo rosso
1hod. 15min
Polpettone vegetariano con salsa Gravy
1hod. 20min
Pancotto fave e zucca
6hod. 30min
Sagne chine
1hod. 40min
Polpette di carciofi e scamorza
1hod.
Minestra di fave con cicoria
50min
Cheesecake al cannolo siciliano
8hod. 55min
Fave in umido
1hod.
Frittata di asparagi e frutta secca
1hod.
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35min
Crema di fave al finocchietto
50min