Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di fave secche, precedentemente ammollate per 2 ore e scolate
- 900 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di funghi cardoncello freschi
- 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere (volitelně)
- 200 g di mozzarella, scolata e a dadini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 12.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di fave al finocchietto
50min
Baccalà alla ligure
1u.
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3h 30min
Polpette di funghi
1u.
Carciofi in agrodolce
30 min
Alici alla Reggina
45min
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1 godz. 30 min
Tegamini di cipolle e alici
1u.
Calamari ripieni alla norma
1 godz. 30 min
Caponata di pesce spada e melanzane
1 godz. 30 min
Peperoni ripieni alla barese
55min
Pancotto fave e zucca
6 Std. 30 Min