Tegamini fave e funghi

Tegamini fave e funghi

3.1 7 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 10min.
8 porzioni

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di fave secche precedentemente ammollate per 2 ore e scolate
  • 900 g di acqua
  • 2 cucchiai olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di funghi cardoncello freschi
  • 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere (volitelně)
  • 200 g di mozzarella scolata e a dadini

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 16 g
Kalorie 1146 kJ / 274 kcal
Tuk 12.7 g
Sacharidy 23.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...