Tegamini fave e funghi
TM5 TM6

Tegamini fave e funghi

2.8 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di fave secche, precedentemente ammollate per 2 ore e scolate
  • 900 g di acqua
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di funghi cardoncello freschi
  • 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere (volitelně)
  • 200 g di mozzarella, scolata e a dadini

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1146 kJ / 274 kcal
Protein
16 g
Sacharidy
23.8 g
Tuk
12.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty