Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 200 g broa de Avintes cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 1 c. chá de orégãos
- 1 c. chá de manjericão seco
- 1 c. chá de rosmaninho
- 150 g queijo parmesão
Recheio
- 150 g cebola roxa cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 1 malagueta vermelha s/ sementes
- 50 g azeite
- 16 salsichas toscanas
- 2 folhas de louro
- 1 c. chá de manjericão seco
- 1 c. chá de orégãos
- 100 g aipo cortado em tiras finas
- 100 g tomate-cereja variado, cortado em metades
- 60 g água
- 1 c. chá de pimenta
- 20 g vinagre balsâmico
- 20 g vinho do Porto
Massa
- 1200 g água
- 10 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 500 g massa tipo linguine
- 250 g queijo ricota esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3408 kJ / 815 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Laços com carne picada e linguiça
45min
Guisado cremoso de peru com bacon e alho-francês
35min
Massa com frango e tomate seco
45min
Esparguete de frango assado com salteado de cogumelos
50min
Legumes no forno com bacon e croutons
1 godz. 5 min
Tagliatelle de brócolos
15 Min
Lasanha de chouriço e salsicha
1 godz. 5 min
Gratinado de frango e bacon
1 Std. 10 Min
Gratinado de frango, fiambre e queijo
1 Std.
Massa com espinafres e fiambre no forno
40min
Fritata de brócolos e fiambre no forno
50min
Massa com frango no forno
1 Std.