Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g postas de garoupa
- Sal q.b. p/ temperar
- 4 dentes de alho
- 50 g azeite
- 100 g cebola cortada em rodelas
- 80 g chouriço cortado em rodelas
- 1 folha de louro
- 200 g tomate maduro cortado em pedaços
- 100 g pimento vermelho cortado em cubos
- 50 g vinho branco
- 5 folhas de manjericão picado
- 30 g azeitona preta s/ caroço
- 1 malagueta cortada em rodelas
- 700 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1407.5 kJ / 336.4 kcal
- Protein
- 37.1 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 300.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau à Soutelo
25 Min
Filete de garoupa à Portuguesa
40min
Caldeirada de peixe
45min
Feijoada de atum fresco
40min
Raia com molho de pitau
45min
Caril do mar
45min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1h
Tamboril à americana
40min
Ensopado de cabrito
40min
Polvo com molho de ervas
1h
Raia alhada
40min
Moqueca de salmão
2h 35min