Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g postas de garoupa
- Sal q.b. p/ temperar
- 4 dentes de alho
- 50 g azeite
- 100 g cebola cortada em rodelas
- 80 g chouriço cortado em rodelas
- 1 folha de louro
- 200 g tomate maduro cortado em pedaços
- 100 g pimento vermelho cortado em cubos
- 50 g vinho branco
- 5 folhas de manjericão picado
- 30 g azeitona preta s/ caroço
- 1 malagueta cortada em rodelas
- 700 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1407.5 kJ / 336.4 kcal
- Protein
- 37.1 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 300.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Raia com molho de pitau
45min
Papelotes de pescada com legumes verdes
30min
Dourada recheada com pesto de coentros
50 min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1h
Robalo a vapor com molho de lima
35min
Cavala à tanoeiro - TM31
50 min
Bacalhau em lascas com crosta de coco e puré de verdes
55 Min
Lombinhos de porco com frutos silvestres
11h
Filete de garoupa à Portuguesa
40min
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50 min
Robalos com feijão-verde
30min
Filetes de peixe com legumes em papelote
1 Std. 10 Min