Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almôndegas
- 20 g água
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- 15 g coentros
- 1 ovo
- 30 g flocos de aveia finos
- 500 g carne picada mista (250 g de vaca e 250 g de porco)
- 1 c. chá de sal
- Azeite q.b. p/ untar
Molho
- 500 g romã, mais q.b. p/ servir
- 10 g amido de milho
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 20 g açúcar amarelo
- 1 c. chá de piripíri (volitelně)
- 4 pés de hortelã, só as folhas p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1595 kJ / 382 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almôndegas de frango com molho de caril e arroz de agrião
40min
Salada de peru e pera com molho de iogurte e coentros
25 min
Salmão ao vapor com salada de bulgur e molho de iogurte
45min
Frango asiático
40min
Almôndegas de frango com orzo e molho de iogurte
45min
Zoodles de atum
1u.
Crepes com espinafres e ovo
1h 5min
Salmão no forno com funcho e alho-francês
30 min
Tarte de cogumelos e alho-francês
40min
Lasanha caprese
50min
Pato confitado
20h
Arroz de pato árabe
1 godz. 30 min