Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almôndegas
- 20 g água
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- 15 g coentros
- 1 ovo
- 30 g flocos de aveia finos
- 500 g carne picada mista (250 g de vaca e 250 g de porco)
- 1 c. chá de sal
- Azeite q.b. p/ untar
Molho
- 500 g romã, mais q.b. p/ servir
- 10 g amido de milho
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 20 g açúcar amarelo
- 1 c. chá de piripíri (volitelně)
- 4 pés de hortelã, só as folhas p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1595 kJ / 382 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa com frango e tomate seco
45min
Noodles com pesto de rúcula, requeijão e presunto
40min
Lombinho de borrego com crosta de ervas e puré de beterraba
1 Std. 25 Min
Bife da vazia com molho tipo "Brasserie de l’Entrecôte" e batata-doce
50 Min
Frango de gengibre e sésamo com noodles de curgete
40min
Noodles com peru e molho de ameixa
2 Std. 5 Min
Gnocchi de ricota e espinafres com molho de manteiga
1 Std. 20 Min
Salmão com funcho e salada de maçã
1 Std. 20 Min
Creme de castanhas e couve-flor - TM31
50 Min
Piza de cebola, brie e gorgonzola
1 Std.
Frango com caju e ananás
30 Min
Porco agridoce com legumes
1 Std. 20 Min