Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
50
g queijo parmesão
nebo 50 g queijo pecorino - 70 g manteiga
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 50 g talo de aipo
- 300 g arroz p/ risoto
- 150 g vinho branco seco
- 125 g tomate seco, em óleo, cortado em pedaços
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 750 g água
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 125 g queijo mozarela fresco cortado em fatias
- Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2705 kJ / 647 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de alho com tomate-cereja e mozarela
45 min
Risoto de bacon e alho-francês
35 min
Risoto à alentejana
30 min
Risoto com ervas aromáticas
40 min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1h 25min
Risoto à milanesa
25 min
Risoto de camarão e leite de coco
30 min
Crumble de banana e pera
30 min
Risoto de cogumelos com presunto
1h
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 min
Risoto de abóbora, caril e camarão
1 godz. 20 min