Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g caju cru s/ sal
- 500 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 40 g cenoura cortada em pedaços
- 500 g curgete cortada em pedaços
- ½ dente de alho
- 10 g cebolinha nova cortada em pedaços
- 20 g azeite extra virgem
- 1 - 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta, mais q.b. p/ servir
- 50 g tomate seco, em óleo escorrido, cortado em tiras
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço cortadas em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1808 kJ / 432.5 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 36.5 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de brócolos e amêndoa
35 Min
Sopa de beterraba
40 Min
Creme de beterraba e maçã
40 Min
Sopa de tomate e lentilhas
35 Min
Creme de batata-doce e leite de coco
45 Min
Creme de agrião e curgete
35 Min
Creme de lentilhas picante com seitan
35 Min
Creme de brócolos e couves-de-bruxelas
50 Min
Creme de beterraba com laranja
40 Min
Creme de beterraba e laranja
40 Min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35 Min
Creme de batata-doce e curgete
40 Min