Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g caju cru s/ sal
- 500 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 40 g cenoura cortada em pedaços
- 500 g curgete cortada em pedaços
- ½ dente de alho
- 10 g cebolinha nova cortada em pedaços
- 20 g azeite extra virgem
- 1 - 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta, mais q.b. p/ servir
- 50 g tomate seco, em óleo escorrido, cortado em tiras
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço cortadas em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1808 kJ / 432.5 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 36.5 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35min
Creme de cenoura, leite de coco e caril
45min
Creme de couve-flor e manjericão
45min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30min
Creme de chuchu e funcho
40min
Creme de batata-doce e curgete
40min
Creme de curgete
40min
Creme de batata-doce
40min
Creme de abóbora e tomate
35min
Creme de brócolos e espinafres com ovo escalfado
1h
Creme de curgete e abóbora
50min
Creme de abóbora e hortelã
40min