Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 20 g manteiga
- 200 g espinafres, só as folhas
- 10 g folhas de hortelã
- 10 g coentros
- 10 folhas de manjericão
- 1 c. sopa de orégãos frescos
- 2 c. chá de tomilho, só as folhas
- 1 pitada de noz-moscada inteira
- 80 g queijo mascarpone
- 20 g azeite
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 300 g arroz p/ risoto
- 50 g vinho branco
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 358 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2 godz. 40 min
Risoto à alentejana
30 Min
Risoto
30 Min
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1 Std. 10 Min
Crocantes de parmesão com tomilho e curgete
20 Min
Risoto de espinafres e queijo azul
25 Min
Risoto de espargos verdes, cogumelos e açafrão com burrata
1 Std.
Risoto alfacinha
30 Min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35 Min
Risoto de curgete e camarão
35 Min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55 Min