
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'amandes émondées
- 1000 g de tomates très mûres, coupées en deux ou quatre
- 2 têtes d'ail entières, non épluchées
- 1 poivron rouge coupé en morceaux
- 120 g d'huile d'olive
- 1 tranche de pain frite dans l'huile d'olive et coupée en morceaux
- 8 filets d'anchois au sel
- ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- 100 g de vinaigre de Banyuls
- Nutriční hodnoty
- na 1 bouteille
- Kalorie
- 2114 kcal / 8750 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 172 g
- Sacharidy
- 110 g
- Vláknina
- 28 g
Alternativní recepty
Soupe de fruits rouges
2hod. 10min
Marmite aux palourdes
1hod. 50min
Soupe portugaise à la morue
30min
Sabayon au vouvray
15min
Pâté périgourdin
48hod.
AOUT Verrine ratatouille, œufs sous pression - Richard Toix
1hod. 15min
Risotto safrané à la pêche
40min
Moules à l'escabèche
24hod.
Empanadillas de poulpe
1hod. 30min
Sauce au yaourt
5min
Sauce aux câpres
30min
Les beurres aromatisés
24hod.