Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'amandes émondées
- 1000 g de tomates très mûres, coupées en deux ou quatre
- 2 têtes d'ail entières, non épluchées
- 1 poivron rouge, coupé en morceaux
- 120 g d'huile d'olive
- 1 tranche de pain, frite dans l'huile d'olive et coupée en morceaux
- 8 filets d'anchois au sel
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- 100 g de vinaigre de Banyuls
- Nutriční hodnoty
- na 1 bouteille
- Kalorie
- 8750 kJ / 2114 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 110 g
- Tuk
- 172 g
- Vláknina
- 28 g
Alternativní recepty
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
35min
Crème caramel
3 Std.
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25min
Sabayon au citron
15min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Žádné hodnocení
Lemon curd
15min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Sabayon sucré
30 Min
Ananas givré à la sauge
12 godz.
Mousse de foie de volaille au porto
72sa
Lemon curd sans beurre
20min