
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de grains de cassis déshydratés
- 100 g de sucre roux
- ½ c. à café de bâton de réglisse râpé
- 3 pincées de fève tonka râpée
- 30 g de beurre demi-sel
- 4 œufs
- 5 - 6 gouttes d'Antésite
- 40 g de farine de blé
- 40 g de fécule de maïs
- 10 g de chocolat noir râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 215 kcal / 902.5 kJ
- Protein
- 6.2 g
- Tuk
- 8.2 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Sphères glacées au caramel de café
24h
Beignets aux pommes
1h 20min
Soufflé au fromage sans gluten
35min
Bûche chocolat noir et gingembre
1h 50min
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1h
Velouté de légumes nouveaux et crème dessert pistache
1h
Flan brésilien aux œufs
1h 5min
Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré
1h 15min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2h 15min
Crème anglaise à l'orange
1h
Malakoff à la crème anglaise
25min
Flan individuel à la vanille
50min