
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation de la couronne
- 65 g d'eau
- 60 g de lait
- 60 g de beurre en morceaux
- 2 g de sel
- 2 g de sucre en poudre
- 80 g de farine de blé T45
- 125 g d'œufs (2 ½ œufs)
- 1 œuf battu
- noisettes concassées
Réalisation de la crème mousseline au praliné
- 220 g de lait
- 25 g de fécule de maïs
- 3 jaunes d'œufs
- 35 g de sucre en poudre
- 150 g de beurre dont 20 g de beurre froid en morceaux et 130 g de beurre pommade
- 170 g de praliné (voir "Conseil(s)")
Montage
- sucre glace
- praliné pour l'intérieur de la couronne
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 618 kcal / 2566 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 47 g
- Sacharidy
- 37 g
Alternativní recepty
Fraisier
15hod.
Napolitain
4hod. 20min
Praliné maison rapide
1hod.
Religieuse au café
4hod. 40min
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15hod.
Succès praliné
1hod. 40min
Macarons à la vanille
3hod.
Paris-brest
3hod. 10min
Praliné
30min
Choux craquelins au gianduja
17hod.
Flan pâtissier feuilleté
7hod. 40min
Choux craquelins à la vanille
1hod. 15min