Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation de la couronne
- 65 g d'eau
- 60 g de lait
- 60 g de beurre, en morceaux
- 2 g de sel
- 2 g de sucre en poudre
- 80 g de farine de blé T45
- 125 g d'œufs (2 ½ œufs)
- 1 œuf, battu
- noisettes, concassées
Réalisation de la crème mousseline au praliné
- 220 g de lait
- 25 g de fécule de maïs
- 3 jaunes d'œufs
- 35 g de sucre en poudre
- 150 g de beurre dont 20 g de beurre froid en morceaux et 130 g de beurre pommade
- 170 g de praliné (voir "Conseil(s)")
Montage
- sucre glace
- praliné, pour l'intérieur de la couronne
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2566 kJ / 618 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 47 g
Alternativní recepty
Choux craquelins au gianduja
17h
Praliné maison rapide
1 Std.
Succès praliné
1 Std. 40 Min
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15 Std.
Fraisier
15 Std.
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Praliné
30 Min
Entremets Passion et mangue
12h 30min
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14ωρ.
Crème pâtissière au chocolat
30 Min
Choux à la crème
1h 5min