Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Naan-Brote
- 450 g Weizenmehl Type 550
- 200 g Naturjoghurt
-
100
g Milch
nebo 100 g Wasser - 30 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 1 TL Trockenhefe
Füllung und Fertigstellung
- 40 g Mandeln, blanchiert
- 25 g Kokosraspeln
- 30 g Sultaninen
-
Milch zum Bestreichen
nebo Wasser zum Bestreichen - 2 TL Honig zum Garnieren
- 4 TL gehobelte Mandeln zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1511 kJ / 361 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paneer Makhani
1 Std.
Dhal
40min
Koriander-Naan
1 Std. 15 Min
Dal Makhani
9h 30min
Tikka-Paste
1 Std.
Paneer
5 Std. 30 Min
Paneer
6h 30min
Dal Tadka
30min
Chicken Tikka Masala
45min
Naan-Brote mit Zwiebeln und Kreuzkümmel
1 Std. 30 Min
Mandel-Naan-Brot (Pakistan)
1 Std. 30 Min
Naanbrote mit Blumenkohl, Feta-Minz-Dip und Matcha-Tahini
1 Std. 20 Min