Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Hartweizengrieß
- 150 g Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Wasser
-
25
g Hefe
nebo 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz - 350 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen (volitelně)
- 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 1 EL grobes Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 godz.
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 godz. 40 min
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Focaccia mit Zwiebeln
2 godz. 20 min
Tomaten-Focaccia
1 Std. 50 Min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 godz.
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2h 50min
Focaccia mit Rosmarin
2hod. 30min