Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Hartweizengrieß
- 150 g Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Wasser
-
25
g Hefe
nebo 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz - 350 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen (volitelně)
- 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 1 EL grobes Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Focaccia mit Tomaten
40 menit
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focacce mit Oliven
2h
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Salami und Feigen
2h 30min
Gougères
40 menit
Ricotta
20h 30min
Focaccia mit Kirschtomaten
2hod. 45min
Crostata mit Vanillecreme
2h