
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Hartweizengrieß
- 150 g Kartoffeln in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Wasser
-
25
g Hefe
nebo 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz - 350 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen (volitelně)
- 20 Cherry-Tomaten halbiert
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 1 EL grobes Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 579 kcal / 2422 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 104 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Focaccia mit Tomaten
40min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1hod. 45min
Focaccia mit Rosmarin
2hod. 30min
Dinkel-Tomaten-Focaccia
1hod. 40min
Knusprige Focaccia
2hod. 10min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1hod. 50min
Focacce mit Oliven
2hod.
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2hod. 40min
Focaccia mit Rosmarin
1hod.
Focaccia mit Kirschtomaten
2hod. 45min
Ravioli alla napoletana
1hod.
Tomaten-Focaccia
2hod. 10min