Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Hartweizengrieß
- 150 g Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Wasser
-
25
g Hefe
nebo 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz - 350 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen (volitelně)
- 20 Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 1 EL grobes Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Tomaten-Focaccia
2h 10min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30 min
Focaccia mit Salami und Feigen
2h 30 min
Focaccine
2h
Focaccia mit Tomaten
40min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1h 50 min
Tomaten-Focaccia
1h 50 min
Focaccia mit Thymian
1j 55 menit
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3h
Focaccia mit Rosmarin
1h
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min