Focaccia auf apulische Art
TM6 TM5

Focaccia auf apulische Art

4.8 (228 hodnocení)

Suroviny

Teig

  • 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
  • 150 g Hartweizengrieß
  • 150 g Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
  • 250 g Wasser
  • 25 g Hefe
    nebo 1 Pck. Trockenhefe
  • 1 TL Zucker
    nebo 1 TL Backmalz
  • 350 g Weizenmehl Type 550
  • 1 TL Salz

Belag und Fertigstellung

  • 30 g natives Olivenöl
  • 2 Knoblauchzehen (volitelně)
  • 20 Cherry-Tomaten, halbiert
  • 1 Prise Oregano, getrocknet
  • 1 EL grobes Salz

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
2422 kJ / 579 kcal
Protein
16 g
Sacharidy
104 g
Tuk
14 g
Vláknina
6.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty