Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla bianca, a metà
- 120 g di porri, a pezzi
- 300 g di pomodori
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 20 g di liquore all'anice
- 100 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua
- ¼ di dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 1 bacca di anice stellato
- 1 chiodo di garofano
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza
- 1 cucchiaio di erbe aromatiche della Provenza
- 6 semi di finocchio
- 200 g di patate, a cubetti
- 170 g di carote, a rondelle
- 150 g di bulbo di finocchio, a pezzi
- 300 g di cozze fresche pulite
- 350 g di vongole, fresche, ben pulite
- 400 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische
- 4 filetti di triglia rossa di scoglio
- 300 g di filetti di pesce bianco (tipo San Pietro)
- 6 scampi freschi, crudi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1091 kJ / 259 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 Min
Zuppa di gamberi piccante
45 Min
Zuppa di pesce con cous cous
3h 55 min
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50min
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1 Std.
Brodetto alla triestina
1 Std.
Arancini ai frutti di mare
2 Std.
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Tacchino del Ringraziamento
55sa
Amatriciana con cozze
55min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1 Std. 15 Min