Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla bianca, a metà
- 120 g di porri, a pezzi
- 300 g di pomodori
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 20 g di liquore all'anice
- 100 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua
- ¼ di dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 1 bacca di anice stellato
- 1 chiodo di garofano
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza
- 1 cucchiaio di erbe aromatiche della Provenza
- 6 semi di finocchio
- 200 g di patate, a cubetti
- 170 g di carote, a rondelle
- 150 g di bulbo di finocchio, a pezzi
- 300 g di cozze fresche pulite
- 350 g di vongole, fresche, ben pulite
- 400 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische
- 4 filetti di triglia rossa di scoglio
- 300 g di filetti di pesce bianco (tipo San Pietro)
- 6 scampi freschi, crudi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1091 kJ / 259 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Triglie in salsa piccante
30 min
Agnello al vino
40min
Zuppa patora
1h 20min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Zuppa di baccalà
1h
Brodetto alla triestina
1h
Brodetto all'abruzzese
1h 10min
Carciofi romani gratinati
45 min
Zuppa di carciofi
35min
Agnello al curry con ceci e cavolo riccio a Cottura Lenta
16h 50min
Zuppa di patate e carciofi
1h
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min