Kompatibilní verze
Nidi di tagliolini in salsa di carciofi e bottarga con riccioli di tuorli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliolini
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 bustina di zafferano in polvere
Preparazione
- 2 uova fredde di frigorifero
- 1000 g di acqua
Crema di carciofi
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla bianca, a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di cuori di carciofo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di mascarpone
- 1 cucchiaio di bottarga in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2404.8 kJ / 574.8 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 42.1 g
- Tuk
- 34.7 g
- Nasycený tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 572.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli tricolore
1 godz. 45 min
Schiaffettoni ripieni
1 godz. 30 min
Crema per albicocche ripiene
30 min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3h
Spagnolette siciliane
1h 15min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1 godz. 30 min
Strangozzi alla nonna Sabina
2u. 5min
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2h
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
1h 5min
Pasta alla ionica
30 min
Spaghetti alle vongole
4 godz. 40 min
Tagliatelle al ragù
1 godz. 10 min