Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolle dorate a fette
-
650
g di calamari freschi, puliti, ad anelli (2-3 cm) e i tentacoli
nebo 650 g di calamari ad anelli congelati, precedentemente decongelati - 60 - 80 g di salame chorizo a dadini (1 cm)
- 150 g di carota, pelata e a dadini (1 cm)
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 350 g di brodo di pesce (vedere varianti)
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco a fettine
- ½ - 1 cucchiaino di paprica piccante o dolce, a piacere
- 1 foglia di alloro secca
- 400 g di fagioli bianchi giganti tipo corona in scatola, sgocciolati
- foglie di coriandolo, fresche, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1990 kJ / 475 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1104 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sovracosce di pollo in salsa di peperone a Cottura Lenta con riso
4h 45min
Polpette in agrodolce a Cottura Lenta
3h
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5h
Crema di zucchine (Bimby Friend)
35 Min
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
40min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30min
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2h 10min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Stracotto di manzo ai carciofi
3h 25 min.
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5h 40min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min