
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di aneto fresco le foglioline
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di riso basmati (cottura 10-12 minuti)
- 400 g di baby fagioli verdi di Lima, surgelati
- 1 cucchiaino di pistilli di zafferano
- 30 g di olio vegetale
- 200 g di Feta sbriciolato
- 50 g di chicchi di melograno
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 395 kcal / 1656 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burger vegan
5hod.
Riso calamari e piselli
40min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45min
Cappuccino di castagne
1hod.
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
Žádné hodnocení
Polpettone di seitan
50min
Patate dolci ripiene (vegan)
1hod. 50min
Zuppa di miso con verdure
30min
Riso e lenticchie
45min
Pancake ai pistacchi (Qatayef con achta)
1hod.
Tiramisù alle mandorle (vegan)
8hod. 55min
Riso con piselli e ragù
50min