Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Friarielli piccanti
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di friarielli, puliti
- 1 pizzico di sale
Baccalà
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 200 g di latte freddo
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1881.7 kJ / 449.7 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Sacharidy
- 31.7 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 22.3 mg
Alternativní recepty
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Frittelle di gamberi
1 Std.
Pizza di scarola
3h 30min
Zuppa di baccalà
1 Std.
Carciofi ripieni
50 Min
Lagane, ceci e vongole
30 Min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Baccalà gratinato
1 Std.
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6u.
Turbanti di spigola e arancio
1 Std.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min