Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Friarielli piccanti
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di friarielli, puliti
- 1 pizzico di sale
Baccalà
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 200 g di latte freddo
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1881.7 kJ / 449.7 kcal
- Protein
- 36.1 g
- Sacharidy
- 31.7 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 22.3 mg
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Orecchiette alle cime di rapa
4 Std.
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Carciofi stufati
30 Min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Cicorie stufate
35 Min
Orecchiette al grano arso con cime di rapa
5 Std.
Baccalà alla cappuccina
55min
Fettuccine cime di rapa, stracciatella e pepe rosa
1h 40min
Cime di rapa stufate
55min
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min