Baccalà croccante con friarielli piccanti

Baccalà croccante con friarielli piccanti

3.9 7 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

Friarielli piccanti
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 filetti di acciughe sott'olio sgocciolati
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di friarielli puliti
  • 1 pizzico di sale
Baccalà
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • 200 g di latte freddo
  • 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 pizzico di sale
  • olio di arachidi q.b.
  • 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm circa)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 22.3 mg
Protein 36.1 g
Kalorie 1881.7 kJ / 449.7 kcal
Tuk 18.8 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 8.1 g
Sacharidy 31.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...