Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto di patate
- 600 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 50 - 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 uovo
- 50 - 60 g di pangrattato
- 10 g di senape di Digione
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Ripieno ai funghi
- 60 g di cipolla, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
150
g di funghi freschi (es. finferli, porcini, funghi ostrica...), a pezzi (2 cm)
nebo 150 g di funghi champignon, a pezzi (2 cm) -
4 - 5
rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - pangrattato q.b.
- olio, per friggere q.b.
- panna acida, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 694.2 kJ / 165.9 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 24.1 g
- Tuk
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 455.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di funghi alla siciliana
50 min
Polpette in salsa di zucca con funghi
55 min
Torta salata ai funghi
1h 30min
Polpette con patate al forno piccanti
1 Std.
Pollo ripieno di pancetta e zucchine sottovuoto
3 Std. 30 Min
Peperoni baby ripieni
20min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1 Std.
Terrina di lasagne ai funghi e carne salada
1h 10 min
Hamburger di maiale con salsa ai peperoni
1 Std.
Timballo di riso alla siciliana
1h 30min
Burger di pollo panato e melanzane
1h 10 min
Lasagne ai funghi
2h