Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto di patate
- 600 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 50 - 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 uovo
- 50 - 60 g di pangrattato
- 10 g di senape di Digione
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Ripieno ai funghi
- 60 g di cipolla, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
150
g di funghi freschi (es. finferli, porcini, funghi ostrica...), a pezzi (2 cm)
nebo 150 g di funghi champignon, a pezzi (2 cm) -
4 - 5
rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - pangrattato q.b.
- olio, per friggere q.b.
- panna acida, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 694.2 kJ / 165.9 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 24.1 g
- Tuk
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 455.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4h
Tiramisù pistacchi e ciliegie
5h
Millefoglie di patate e funghi porcini
1 godz. 20 min
Tortilla hack con semi di papavero
1 godz. 30 min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Mini galettes ai funghi
1 godz. 45 min
Polpette di funghi alla siciliana
50 min
Torta salata ai funghi
1 godz. 30 min
Pasticcio di carne inglese
1h 40min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 godz. 30 min
Lasagne ai funghi
2h
Scacciata con salsiccia e patate
3h 15min