Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto di patate
- 600 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 50 - 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 uovo
- 50 - 60 g di pangrattato
- 10 g di senape di Digione
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Ripieno ai funghi
- 60 g di cipolla, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
150
g di funghi freschi (es. finferli, porcini, funghi ostrica...), a pezzi (2 cm)
nebo 150 g di funghi champignon, a pezzi (2 cm) -
4 - 5
rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - pangrattato q.b.
- olio, per friggere q.b.
- panna acida, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 694.2 kJ / 165.9 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 24.1 g
- Tuk
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 455.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagottini sfogliati alle melanzane
50min
Mignolata
3h 30min
Timballo di riso alla siciliana
1h 30min
Polpette di pollo e patate a Cottura Lenta
2 Std. 10 Min
Arepas al formaggio
30min
Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta
2h 45min
Filetto di maiale con salsa speziata al cocco e pane naan all'aglio
1h
Linguine con polpette alla fiorentina
1h 10min
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Torta salata di pollo, funghi e patate dolci
1h 55 min
Frittelle di cavoli e Emmental
35min
Alette di pollo agrodolci Sottovuoto con patate
5h 45 min