Postre en capas de bizcochos al caramelo

Postre en capas de bizcochos al caramelo

4.8 60 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
12 raciones

Suroviny

Nata montada
  • 50 g de azúcar
  • 500 g de nata (35% de grasa)
  • 1 chorrito de vainilla líquida
Crema pastelera
  • 500 g de leche
  • 80 g de azúcar
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 50 g de harina de repostería
  • 2 huevos
Montaje
  • 150 g de leche
  • 50 g de caramelo líquido
  • 30 bizcochos de soletilla
  • 350 g de dulce de leche
  • 30 - 40 g de nueces peladas troceadas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 8.9 g
Kalorie 1860 kJ / 445 kcal
Tuk 24.3 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 47.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...