
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nata montada
- 50 g de azúcar
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 1 chorrito de vainilla líquida
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 80 g de azúcar
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 50 g de harina de repostería
- 2 huevos
Montaje
- 150 g de leche
- 50 g de caramelo líquido
- 30 bizcochos de soletilla
- 350 g de dulce de leche
- 30 - 40 g de nueces peladas troceadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 445 kcal / 1860 kJ
- Protein
- 8.9 g
- Tuk
- 24.3 g
- Sacharidy
- 47.7 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta flan de galletas y plátano
4hod. 30min
Flan de París con merengue
10hod.
Postre cuatro capas
4hod. 10min
Pastel de piña y crema
2hod. 45min
Pudin diplomático
1hod. 40min
Pudin de arroz con leche y galletas de canela
3hod. 20min
Flan de dulce de leche
6hod. 10min
Brownie flan
5hod. 15min
Boston cream pie
3hod.
Pudin de pan
3hod.
Flan de nata y vainilla
5hod. 50min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1hod. 10min