Zařízení & příslušenství
Melindres (Galicia)
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
24 unidades
Suroviny
-
6 yemas de huevo
-
30 g de licor de anís
-
30 g de mantequilla fundida
-
160 g de harina de repostería
-
50 g de agua
-
150 g de azúcar
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 unidad
Sodík
3 mg
Protein
1.5 g
Kalorie
311 kJ /
74 kcal
Tuk
2.7 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Empanada gallega de manzana
3hod. 45min.
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4hod. 20min.
Roscón gallego
1hod. 30min.
Bundt cake de nata y cítricos
1hod. 25min.
Orejas de carnaval
30min.
Pastas de té rizadas
40min.
Sobaos
30min.
Bica de Castro Caldelas
1hod. 20min.
Larpeira
1hod. 55min.
Cake de limón con glaseado blanco
1hod. 15min.
Tarta de Santiago
1hod. 10min.
Magdalenas de nata
1hod.