![Melindres (Galicia) Melindres (Galicia)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7663848b-6733-45fc-938d-d4bb722438e5/Derivates/9867216a-8580-4fc1-a9ab-f21f2c80259f.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 yemas
- 30 g de licor de anís
- 30 g de mantequilla fundida
- 160 g de harina de repostería
- 50 g de agua
- 150 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 311 kJ / 74 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 3 mg
Alternativní recepty
Larpeira
1h 55min
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 godz.
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min
Raquetas de crema (Castilla y León)
3h 15min
Boston cream pie
3h
Brazo de gitano
3h
Roscón bombón
4h
Rosquillas
30 min
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10 godz. 15 min
Orejas de carnaval
30 min
Petisús (éclairs)
1h 50min