Zařízení & příslušenství
Melindres (Galicia)
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
24 unidades
Suroviny
-
6 yemas de huevo
-
30 g de licor de anís
-
30 g de mantequilla fundida
-
160 g de harina de repostería
-
50 g de agua
-
150 g de azúcar
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 unidad
Sodík
3 mg
Protein
1.5 g
Kalorie
311 kJ /
74 kcal
Tuk
2.7 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Larpeira
1hod. 55min.
Brioche de chocolate y avellana
2hod. 20min.
Marquesas
30min.
Orejas de carnaval
30min.
Rebojos zamoranos
35min.
Brioche danés (Brunsviger)
2hod.
Roscón gallego
1hod. 30min.
Bica de Castro Caldelas
1hod. 20min.
Bizcochos de soletilla
35min.
Suizos
2hod. 30min.
Magdalenas de nata
1hod.
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1hod. 15min.