
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 300 g de leche
- 30 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 40 g de azúcar
Masa
- 150 g de harina de repostería
- 150 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 30 g de azúcar
- 140 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 250 g de mantequilla
Montaje y horneado
- 1 huevo batido
- 100 g de mermelada de albaricoque
- 40 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 289 kcal / 1208 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 17.3 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 88.5 mg
Alternativní recepty
Corona de brioche con crema de whisky
5hod.
Costrada de Aoiz (Navarra)
2hod.
Rosquillas
30min
Pastas de té rizadas
40min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2hod. 10min
Bambas de nata
1hod. 50min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1hod.
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1hod. 15min
Suizos
2hod. 30min
Petisús (éclairs)
1hod. 50min
Magdalenas de nata
1hod.
Galletas danesas
35min