Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 300 g de leche
- 30 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 40 g de azúcar
Masa
- 150 g de harina de repostería
- 150 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 30 g de azúcar
- 140 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 250 g de mantequilla
Montaje y horneado
- 1 huevo batido
- 100 g de mermelada de albaricoque
- 40 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1208 kJ / 289 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 88.5 mg
Alternativní recepty
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Suizos
2 Std. 30 Min
Magdalenas de nata
1 Std.
Pastas de té rizadas
40 Min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Profiteroles de tiramisú
4 Std.
Crema pastelera
10 Min
Brazo de gitano con frambuesas
1 Std. 20 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.
Magdalenas de mantequilla a la vainilla
1 Std. 15 Min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Tarta San Marcos
4 Std.