![Cronuts con salsa de toffelate Cronuts con salsa de toffelate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8e96e72d-c5ba-44de-b010-d64fef33aaf7/Derivates/d4582d15-a9eb-4df8-ae31-7077f8a911f8.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de rosquillas hojaldrada
- 150 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 65 g de azúcar
- 340 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
- harina de fuerza
- 200 g de mantequilla fría en un bloque
Salsa de toffelate
- 250 g de azúcar
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla muy fría (a ser posible en un solo trozo)
- 75 - 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 1 cucharada de vinagre para el prelavado
Crema pastelera
- 300 g de leche
- 40 g de azúcar
- 1 sobre de azúcar vainillado
- 40 g de harina de repostería
- 2 huevos
Terminación y decoración
- 500 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2537 kJ / 607 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 56.7 g
- Tuk
- 38.9 g
- Nasycený tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 115.3 mg
Alternativní recepty
Crema pastelera
10 min
Roscón de Reyes
4h
Xuxos de crema
1h 30min
Pan de leche
2h 20 min
Napolitanas de crema
4h 45min
Bombones de naranja
1h
Croissant de masa brioche hojaldrada
6h 40min
Roscón de Reyes relleno de mermelada
4h
Mini focaccias con aceitunas
2h
Brioche
8h
Palmeras XL
6h
Panettone con chocolate y naranja
3h 20min