Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de rosquillas hojaldrada
- 150 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 65 g de azúcar
- 340 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
- harina de fuerza
- 200 g de mantequilla fría en un bloque
Salsa de toffelate
- 250 g de azúcar
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla muy fría (a ser posible en un solo trozo)
- 75 - 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 1 cucharada de vinagre para el prelavado
Crema pastelera
- 300 g de leche
- 40 g de azúcar
- 1 sobre de azúcar vainillado
- 40 g de harina de repostería
- 2 huevos
Terminación y decoración
- 500 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2537 kJ / 607 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 56.7 g
- Tuk
- 38.9 g
- Nasycený tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 115.3 mg
Alternativní recepty
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15min
Tarta rayada
3h
Cake zigzag de hojaldre con chocolate
6 Std.
Crema pastelera
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Masa choux
2 godz.
Bizcocho genovés
1h 50 min
Layer cake de nata y frutos rojos
2h 15 min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30 min
Bizcocho plancha de chocolate
30 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Nata de trufa
8 Std. 15 Min