Pasteles de merengue y gelatina de frambuesa

Pasteles de merengue y gelatina de frambuesa

3.6 5 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 3hod. 40min
24 unidades

Suroviny

Gelatina de mermelada
  • hojas de gelatina
    6
  • de mermelada de frambuesas
    150 g
  • de zumo de arándanos rojos
    250 g
  • de agaragar (3 g)
    1 cucharadita
Plancha de bizcocho genovés
  • huevos
    4
  • de azúcar
    120 g
  • de harina de repostería
    120 g
  • de sal
    1 pellizco
Merengue de mermelada y montaje
  • de mermelada de frambuesas
    100 g
  • de azúcar
    60 g
  • de agua
    40 g
  • claras de huevo
    2
  • de colorante rojo (volitelně)
    2 - 3 gotas
  • frambuesas
    24

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 92 kcal / 387 kJ
Protein 2.2 g
Tuk 1.2 g
Sacharidy 18.4 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sodík 52.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...