Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 210 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- 120 g Butter, kalt, in kleinen Würfeln (1,5 cm)
- 50 g Butterschmalz, kalt, in kleinen Würfeln (1,5 cm)
- 70 g Wasser, eiskalt
Belag
- 3 Kardamomkapseln, Saat ausgelöst
- 50 g brauner Zucker
- 600 g Aprikosen, reif, davon 250 g geviertelt und 350 g in Spalten
- 2 TL Speisestärke (10 g)
- 2 - 3 TL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1358 kJ / 325 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 151 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2 godz. 35 min
Aprikosen-Tarte
4 godz.
Schoko-Orangen-Madeleines
1h 10min
Frei geformte Aprikosen-Blaubeer-Tarte
3h
Blutorangen-Rosmarin-Kuchen
2 Std. 10 Min
Nusstarte mit Aprikosen
1 godz.
Tabouleh mit Aprikosen
35min
Lombardische Aprikosentarte
1 godz. 15 min
Melanzane alla Parmigiana
1h 10min
Engadiner Walnusstörtchen
1h 45min
Lemon Curd-Tartelettes
2 godz.