Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 80 g Wasser
- 80 g Öl
- 150 g Emmentaler, in Stücken
- 150 g Gruyère Käse, in Stücken
- 150 g Cidre
- 150 g Milch
- 3 Eier
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1624 kJ / 388 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3h
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2sa
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1sa 40 dk
Schokoladen-Frischkäse-Tarte
4小时 30 分钟
Herzhaftes Filo-Käse-Gebäck
50 min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1sa
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1sa
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30 min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1sa 30 dk
Camembert-Soufflé
45 min
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1sa
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25 min