Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Salatgurke, Bio (ca. 450 g), längs geviertelt, entkernt, in Stücken
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 1 grüne Paprika, in Stücken
- 250 g Tomaten, geviertelt, entkernt
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 20 g Zitronensaft
- 1 EL Rotweinessig
- 40 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 2 Prisen Chiliflocken
- 200 g Feta, in Würfeln
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1274 kJ / 304 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 943 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10 Min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1h 40min
Nudelsalat mediterran
1h 40min
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 min
Gemüse-Grill-Pfännchen
25 min
Nudel-Rucola-Salat
50min
Crostini mit Tomate
25 min
Eisbergsalat mit Halloumi
40min
Paprika-Salat
20min
Nizza-Salat
40min
Reissalat mit Paprikadressing
30 min