Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de jamón ibérico en trozos
-
400
g de agua
nebo 400 g de caldo de verduras - 4 alcachofas frescas partidas por la mitad
- 8 pencas de acelga (la parte blanca) en trozos
- 8 espárragos blancos naturales
- 250 g de judías verdes planas frescas
- 1 zanahoria en rodajas
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
-
250
g de guisantes frescos desgranados
nebo 250 g de guisantes congelados -
250
g de habas frescas desgranadas
nebo 250 g de habas congeladas - 1 cucharadita de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 21.75 g
- Sacharidy
- 21.57 g
- Tuk
- 27.34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de vigilia
30 min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 min
Verduras rellenas
1 Std. 20 Min
Pisto
45 min
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Puré de patata y verduras
45 min
Lentejas estofadas
3 godz. 45 min
Sopa de pescado
55min
Guisantes con jamón
30 min
Ensaladilla rusa
1 Std. 15 Min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Pak choi salteado
10min