
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fumet
- 200 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 500 g de espinas de pescado o de morralla
- 2 dientes de ajo
- 800 g de agua
- 100 g de cebolla en trozos
Arroz
- 40 g de cebolla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 80 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 250 g de arroz de grano redondo
- 1 ½ cucharaditas de sal
-
1
pellizco de hebras de azafrán
nebo ½ cucharadita de colorante alimentario
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 436 kcal / 1823 kJ
- Protein
- 10.13 g
- Tuk
- 20.9 g
- Sacharidy
- 51.87 g
- Vláknina
- 2.12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz a la cubana
1hod.
Arroz caldoso
1hod. 15min
Fumet de pescado y gambas
20min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1hod. 20min
Fideuá de marisco del senyoret
1hod. 10min
Arroz con bogavante
1hod.
Caldero santapolero
40min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz con calamares en su tinta
30min
Arroz meloso con cigalas
45min
Fideuá de mariscos
45min
Arroz con rape y gambas
30min