Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fumet
- 200 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 500 g de espinas de pescado o de morralla
- 2 dientes de ajo
- 800 g de agua
- 100 g de cebolla en trozos
Arroz
- 40 g de cebolla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 80 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 250 g de arroz de grano redondo
- 1 ½ cucharaditas de sal
-
1
pellizco de hebras de azafrán
nebo ½ cucharadita de colorante alimentario
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1823 kJ / 436 kcal
- Protein
- 10.13 g
- Sacharidy
- 51.87 g
- Tuk
- 20.9 g
- Vláknina
- 2.12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz caldoso
1 godz. 15 min
Arroz a la cubana
1 godz.
Fabes con almejas
30min
Arroz caldoso para dos
1 godz. 10 min
Arroz meloso con verduras
1 godz.
Fideuá negra de calamares
45min
Fideuá de marisco del senyoret
1 godz. 10 min
Arroz con bogavante
1 godz.
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Fideuá de mariscos
45min
Arroz meloso con cigalas
45min
Arroz con calamares en su tinta
30min