Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de cebolla
- 100 g de pimiento rojo
- 1 ñora (sin semillas ni pedúnculo)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 500 g de patatas (peladas y chascadas)
- 500 g de agua
-
1
pastilla de caldo de pescado
nebo 2 cucharaditas de sal - 500 g de pez espada (en trozos de aprox. 4x4 cm salpimentados)
- 2 huevos duros troceados
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1122 kJ / 268 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Estofado de ventresca de bonito
40min
Patatas guisadas con calamares
40min
Guiso marinero con patatas
45 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1 godz. 10 min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Sopa de picadillo con garbanzos
1h
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Guiso marinero
1h 20min
Arroz caldoso con especias
40min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 Std. 15 Min
Guiso de patatas con magro
1h