Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de cebolla
- 100 g de pimiento rojo
- 1 ñora (sin semillas ni pedúnculo)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 500 g de patatas (peladas y chascadas)
- 500 g de agua
-
1
pastilla de caldo de pescado
nebo 2 cucharaditas de sal - 500 g de pez espada (en trozos de aprox. 4x4 cm salpimentados)
- 2 huevos duros troceados
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1122 kJ / 268 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Merluza a la gallega
40min
Guiso de patatas con magro
1h
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Patatas guisadas con gambones
1h
Emblanco de pescado
45min
Patatas guisadas con calamares
40min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Guiso de sepia con patatas
1h
Arroz caldoso con pez espada
40min
Guiso marinero con patatas
45min
Guiso de verduras con caballa
30min