
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de cebolla en aros
- 1 diente de ajo en láminas
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de vino blanco
- 1 - 2 rodajas de bonito fresco salpimentado (aprox. 800 g)
- 250 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 541 kcal / 2263 kJ
- Protein
- 50.8 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Calamares en su tinta
1hod. 5min
Marmitako para dos
30min
Bonito a la riojana
50min
Chicharros al horno con patatas y pimientos
1hod. 5min
Txangurro
1hod. 10min
Bonito en escabeche
24hod. 25min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Marmitako
40min