Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de cebolla en aros
- 1 diente de ajo en láminas
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de vino blanco
- 1 - 2 rodajas de bonito fresco salpimentado (aprox. 800 g)
- 250 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2263 kJ / 541 kcal
- Protein
- 50.8 g
- Sacharidy
- 8.4 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Marmitako para dos
30min
Bacalao Club Ranero
1h
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bonito en escabeche
24h 25min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Rollo de bonito
1 Std. 10 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Bonito a la riojana
50 min
Marmitako
40min