Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de puerro (en trozos)
- 80 g de zanahoria (en trozos)
- 50 g de cebolla
- 80 g de patata (en trozos)
- 500 g de huesos de jamón ibérico
- 1500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 74 kJ / 17 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías blancas con patatas y compango
1 godz. 35 min
Caldo de gallina
1h 10 min
Sopa de ajo
40min
Cocido madrileño
2 godz. 15 min
Cocido madrileño para dos
2h
Puré de patata con leche desnatada
45min
Sopa de picadillo con fideos
25 min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Caldo de ave y jamón
1h 5min
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45min
Crema de calabacín
25 min
Caldo base
55min