Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de puerro (en trozos)
- 80 g de zanahoria (en trozos)
- 50 g de cebolla
- 80 g de patata (en trozos)
- 500 g de huesos de jamón ibérico
- 1500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 74 kJ / 17 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lacón con cachelos
30 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Crema de ajo con puerro y patatas
45 min
Caldo de gallina
1h 10min
Crema de judías verdes
35min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Sopa de ajo
40min
Cangrejos de río en salsa
30 min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1h 5 min
Patatas revolconas
40min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Caldo de ave y jamón
1h 5 min