Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pisto
- 200 g de berenjena con piel, en dados de aprox. 1.5 cm
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 3 tomates maduros (aprox. 400 g)
- 200 g de calabacín con piel, en dados de aprox. 1.5 cm
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 pellizco de orégano seco
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
Calamares
- 4 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (las hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva
- 600 g de anillas de calamar cortadas en tiras de 2-3 cm
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de brandy
- 1 pimienta de Cayena seca, desmenuzada (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 24.18 g
- Sacharidy
- 13.25 g
- Tuk
- 27.31 g
- Vláknina
- 4.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caballa con pisto de calabacín
30min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30min
Gallo con salsa de pimientos
30min
Sepia al ajillo
25 Min
Pez espada con judías verdes y aceitunas
40min
Calamares encebollados
1 Std.
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30min
Merluza con patatas
40min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50min
Sepia con ratatouille
1 Std.
Salmón en piriñaca
35min
Chipirones a la marinera
25 Min