Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 70 g de pimiento verde
- 100 g de cebolla roja
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 600 g de patatas peladas y en trozos (4 cm)
- 400 g de caldo de pescado
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de pulpo cocido en trozos
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 903 kJ / 216 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Fideuá de pulpo estofado
1h
Arroz con pulpo
45 Min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Pulpo amariscado
1h
Fideuá negra de calamares
45 Min
Arroz negro de chipirones con verduras
1h 20min
Fabes con almejas
30min
Guiso marinero
1h 20min
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Guiso de pulpo
45 Min
Rape en salsa americana
1h
Marmitako
40min