
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 70 g de pimiento verde
- 100 g de cebolla roja
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 600 g de patatas peladas y en trozos (4 cm)
- 400 g de caldo de pescado
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de pulpo cocido en trozos
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 216 kcal / 903 kJ
- Protein
- 15.5 g
- Tuk
- 9.4 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Pulpo amariscado
1hod.
Fabes con almejas
30min
Guiso de cigalitas, setas y garbanzos
45min
Fabes con pulpo
45min
Lentejas con calamares
2hod. 50min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Guiso marinero
1hod. 20min
Alubias con gambas
20min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Arroz con pulpo
45min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Patatas guisadas con gambones
1hod.