Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 70 g de pimiento verde
- 100 g de cebolla roja
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 600 g de patatas peladas y en trozos (4 cm)
- 400 g de caldo de pescado
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de pulpo cocido en trozos
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 903 kJ / 216 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Calamares en escabeche rojo
55 min
Lentejas con calamares
2h 50min
Marmitako de caballa
50 min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h
Guiso de pulpo
45 min
Garbanzos con almejas para dos
50 min
Caldereta de mejillones
45 min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1 godz. 30 min
Fabes con almejas
30 min
Fideuá de pulpo estofado
1h
Guiso marinero
1 godz. 20 min
Arroz con pulpo
45 min