Pasta con chipirones y setas al ajillo

Pasta con chipirones y setas al ajillo

4.1 114 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 raciones

Suroviny

  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 6 - 7 ramitas perejil fresco (y las hojas de unas ramitas más, picadas para espolvorear)
  • 40 g de aceite de oliva
  • 200 g de chipirones troceados congelados (previamente descongelados y escurridos)
  • 200 g de setas frescas variadas
  • 700 g de agua
  • 1 pastilla de caldo
  • ½ cucharadita de sal
  • 300 g de pasta corta seca (tipo farfalle)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 12.2 g
Kalorie 1116.5 kJ / 267.2 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 36.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...