Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 dientes de ajo
- 6 - 7 ramitas de perejil fresco (y las hojas de unas ramitas más, picadas para espolvorear)
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de chipirones troceados congelados (previamente descongelados y escurridos)
- 200 g de setas frescas variadas
- 700 g de agua
- 1 pastilla de caldo
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de pasta corta seca (tipo farfalle)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1116.5 kJ / 267.2 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chipirones a la marinera
25 min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Fideuá negra de calamares
45 Min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Tallarines en negro con sepia
30 min
Fideuá con mejillones
50min
Arroz con rape y gambas
30 min
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35min
Arroz negro cremoso con calamares
40 Min
Arroz con pimientos y chipirones
35min
Fideuá de mariscos
45 Min
Fideuá con pollo y langostinos
30 min