Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de piñones
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de aceite de oliva
- 2 alcachofas frescas en cuartos
- 1 chorrito de zumo de limón
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 100 g de pimiento rojo en juliana
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 600 g de patatas chascadas
- 800 g de agua
- 2 - 3 pellizcos de hebras de azafrán
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 4 huevos (a temperatura ambiente), envueltos en film transparente
- 100 g de guisantes
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1778 kJ / 425 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 25.4 g
- Vláknina
- 11.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Patatas guisadas con champiñones
45 min
Lentejas guisadas
50min
Patatas meneás salmantinas
40min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Guiso de invierno
40min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 min
Judías blancas a la hortelana
45 min
Papas, judías y fideos
30 min
Arroz caldoso con especias
40min
Arroz meloso con verduras
1 godz.
Judías blancas a la toscana
35min