韓國牛肉海帶湯

韓國牛肉海帶湯

4.7 6 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 牛肉 切小片(約1公分)
    200 克
  • 白芝麻油 (冷壓)
    1 大匙
  • 柴魚醬油
    5 大匙
    5 大匙 日式醬油
  • 蒜頭
    2 粒
  • 海帶芽
    10 克
  • 1500 克
  • ½ 茶匙
  • 大蔥 斜切片
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 11.355 g
Kalorie 448 kJ / 107 kcal
Tuk 5.509 g
Vláknina 0.634 g
Sacharidy 2.753 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...