韓國牛肉海帶湯
TM31 TM5 TM6

韓國牛肉海帶湯

4.7 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 200 克 牛肉, 切小片(約1公分)
  • 1 大匙 白芝麻油 (冷壓)
  • 5 大匙 柴魚醬油
    nebo 5 大匙 日式醬油
  • 2 粒 蒜頭
  • 10 克 海帶芽
  • 1500 克 水
  • ½ 茶匙 鹽
  • 50 克 日本大蔥, 斜切片

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
448 kJ / 107 kcal
Protein
11.355 g
Sacharidy
2.753 g
Tuk
5.509 g
Vláknina
0.634 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty