Zařízení & příslušenství
韓國牛肉海帶湯
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
牛肉 切小片(約1公分)200 克
-
白芝麻油 (冷壓)1 大匙
-
5 大匙 日式醬油柴魚醬油5 大匙
-
蒜頭2 粒
-
海帶芽10 克
-
水1500 克
-
鹽½ 茶匙
-
大蔥 斜切片50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.355 g
Kalorie
448 kJ /
107 kcal
Tuk
5.509 g
Vláknina
0.634 g
Sacharidy
2.753 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
韓式家常料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan