
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vaniljesauce (crème anglaise)
- 450 g mælk
- 6 æggeblommer
- 70 g sukker
- 15 g vaniljesukker, hjemmelavet
Marengs-øer
- 30 g sukker
- 6 æggehvider
- 1 knivspids salt
- 30 g flydende karamel (se tip) (valgfrit)
- 25 g rå pistacienød, usaltet hakkede (valgfrit)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 212 kcal / 887 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
15min
Žádné hodnocení
5hod. 30min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
40min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení