Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm) (volitelně)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolle
-
150
g di guanciale di maiale a listarelle (1 cm)
nebo 150 g di pancetta di maiale a cubetti - 350 g di pasta secca tipo spaghetti
- 3 uova
- 1 tuorlo d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2540 kJ / 607 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purea di patate
45 Min
Risotto ai pomodori con burrata
30 Min
Focaccia con pomodori
40 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Sformato di pasta
50 Min
Pasta al tonno e melanzane
30 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Lasagne classiche
2h