Carne di manzo in salsa alla panna e funghi

Carne di manzo in salsa alla panna e funghi

4.3 4 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g di olio di oliva
  • 600 g di filetto di manzo a listarelle (1 cm x 1 cm 4 cm)
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di cipolla a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 250 g di funghi, freschi in quarti
  • 30 g di acqua
  • 10 g di amido di mais (maizena)
  • ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
    ½ dado di carne per brodo (per 0.5 l)
  • 1 cucchiaino di mostarda
  • 200 g di panna, min. 30% di grassi
  • 50 g di cetriolini sott'aceto (volitelně) a listarelle
  • prezzemolo fresco (volitelně) tritato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 36 g
Kalorie 1871 kJ / 449 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...