
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio di oliva
- 600 g di filetto di manzo a listarelle (1 cm x 1 cm 4 cm)
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di funghi, freschi in quarti
- 30 g di acqua
- 10 g di amido di mais (maizena)
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
nebo ½ dado di carne per brodo (per 0.5 l) - 1 cucchiaino di mostarda
- 200 g di panna, min. 30% di grassi
- 50 g di cetriolini sott'aceto a listarelle (volitelně)
- prezzemolo fresco tritato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 449 kcal / 1871 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Coq au vin
2hod.
Cornetti con carne macinata
30min
Spezzatino alla zurighese
50min
Spezzatino di manzo
1hod. 50min
Crema Thermomix®
45min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Stufato di pollo alla senape
40min
Insalata di verdura e frutta
10min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Polenta ticinese
45min