Farfalle asparagi, pancetta e zafferano

Farfalle asparagi, pancetta e zafferano

4.6 25 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di scalogno
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di asparagi verdi sottili, puliti e a pezzi (2 cm circa)
  • 130 g di cubetti di pancetta dolce (0.5 cm)
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 700 g di acqua
  • 350 g di pasta secca tipo farfalle (cottura 12 min.) di ottima qualità
  • 1 bustina di zafferano in polvere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 19 g
Kalorie 1987 kJ / 475 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 68 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...