Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 cipollotti a metà
- 1 pezzetto di zenzero fresco
- 300 g di piselli surgelati
- 120 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 20 g di burro
- 150 g di prosciutto crudo dolce a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti al sugo di pancetta
35min
Salsa al pomodoro
40min
Sformato di pasta
50min
Cornetti con carne macinata
30min
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Linguine alla carbonara di zucchine
Žádné hodnocení
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Penne al tonno
35min
Farfalle al prosciutto e piselli
45min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min