
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 cipollotti a metà
- 1 pezzetto di zenzero fresco
- 300 g di piselli surgelati
- 120 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 20 g di burro
- 150 g di prosciutto crudo dolce a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 528 kcal / 2209 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 66 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Farfalle al prosciutto e piselli
45min
Pasta al tonno e melanzane
30min
Pasta e fagioli
50min
Insalata di salsiccia e formaggio
10min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Penne al tonno
35min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Pasta al pomodoro e spinaci
35min
Sformato di pasta
50min
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min