Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 8 gamberoni interi, con il guscio e puliti, le teste e le code separate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di brandy
- 50 g di vino bianco, secco
-
400
g di passata di pomodoro
nebo 400 g di polpa di pomodoro a pezzi - 320 g di pasta secca tipo linguine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2485 kJ / 594 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gamberi in agrodolce
40 min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Pepata di cozze
55min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Penne con le cozze
Žádné hodnocení
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 min
Lasagne classiche
2h
Spiedini di tacchino
1h
Number Cake 50 anni Thermomix®
5h
Insalata di patate
1h 5min
Maccheroni dell'alpigiano
30 min