Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
-
1
peperoncino rosso piccante piccolo, senza semi
nebo 1 pizzico di peperoncino piccante piccolo, senza semi - 20 g di olio extravergine di oliva
- 280 g di salsiccia cruda, spellata e a pezzi (2-3 cm)
- 8 olive verdi, denocciolate, a metà
- 8 olive nere, denocciolate, a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 700 g di acqua
- 350 g di pasta secca tipo penne rigate di ottima qualità
- 300 g di cimette di broccoli a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2494 kJ / 596 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Pasta e piselli
35 min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Pasta al tonno e melanzane
30 min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Insalata di mare
Žádné hodnocení
Tagliatelle ai funghi
1h
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Salsiccia con lenticchie e verdure
1h
Riso al pomodoro
30 min
Sugo alla bolognese
3h 15min