Penne alla puttanesca

Penne alla puttanesca

4.4 5 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 35min
4 porzioni

Suroviny

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di aglio
    1 spicchio
  • di olive nere, denocciolate
    130 g
  • di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
    500 g
  • di capperi sotto sale sciacquati per dissalarli
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pasta secca tipo penne rigate
    360 g
  • di pepe
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 479 kcal / 2006 kJ
Protein 14 g
Tuk 18 g
Sacharidy 69 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...