Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 130 g di olive nere, denocciolate
- 30 g di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati per dissalarli
- 1 pizzico di sale
- 360 g di pasta secca tipo penne rigate
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformato di pasta
50min
Pesce all'aglio e limone
Žádné hodnocení
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Biberli dell'Appenzello
Žádné hodnocení
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Spaghettini ai peperoni
50min
Linguine al salmone e vodka
20 min
Farfalle ai quattro formaggi
20 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min