Kompatibilní verze
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture pomme-andouille
- 40 g de beurre, et un peu pour les moules
- 500 g de pommes à cuire, coupées en cubes (1 cm)
- 350 g d'andouille, coupée en dés
La sauce au camembert
- 20 g de beurre
- 20 g de farine, et un peu pour fariner
- 250 g de lait
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de camembert, coupé en morceaux
Le montage des feuilletés
- 1 pâte feuilletée maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1232.3 kJ / 296.1 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 21.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Gratin crémeux à la normande
1 godz. 5 min
Sauce beurre blanc
20 Min
Sauce beurre blanc
20 Min
Beurre blanc
25min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 Min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35 Min
Quiche andouille, pommes et camembert
1 godz. 10 min
Crème à la pâte de speculoos
2 godz. 40 min
Sauce au cidre
20 Min
Délice au Carambar
2h 30 min
Crème anglaise
10 Min
Crémeux de Carambar
2h 30 min