Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La dacquoise aux noix et aux amandes
- 45 g de cerneaux de noix
- 40 g d'amandes décortiquées
- 20 g de farine de blé
- 175 g de sucre glace maison
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 60 g de pralin
La crème caramel-poire
- 310 g de lait
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 120 g de sucre en poudre
- 200 g de poires au sirop, détaillées en dés (1 cm)
- 40 g de miel
- 20 g de farine de blé
- 260 g de mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2126.5 kJ / 507.1 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche glacée chocolat mandarine
5h 45min
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8 godz.
Galette des Rois à la frangipane
2 Std.
Le rose-framboise
5h
Bûche meringuée au citron
1 godz. 15 min
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 Std. 35 Min
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13h
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h
Tarte tropézienne façon paris-brest
3h
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16 Std.
Bavarois poire-chocolat
14 godz. 30 min
Délice pomme-speculoos
12h