Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 400 g wody
- 8 jajek
- 60 g cebuli, przekrojonej na pół
- 20 g oliwy z oliwek
- 250 g pieczarek, umytych, obranych, przekrojonych na pół lub pokrojonych w ćwiartki
- 15 g masła
- ¾ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 2 szczypty tymianku, suszonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 239.6 kJ / 57.3 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 110.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wielkanocny pasztet jajeczny
1 godz. 5 min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40min
Jajka faszerowane buraczkami
30min
Warstwowa sałatka śledziowa
2 Std. 45 Min
Kurczak w galarecie
3h
Śledzie w kożuchu
1h
Jajka faszerowane ziołami
45min
Jajka faszerowane łososiem
45min
Ryba po grecku
45min
Jajka faszerowane awokado
40min
Sałatka gyros
1h 15 min
Rolada szpinakowa z łososiem
2 Std. 50 Min