Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse al cioccolato bianco
- 250 g di cioccolato bianco a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di latte intero
- 1 bustina di gelatina in polvere (8 g)
Mousse alla fragola
- 300 g di fragole in quarti + q.b. per guarnire
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 1 bustina di gelatina in polvere (8 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 402 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Mousse di crema inglese al cioccolato
15min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Panna cotta
6h 30min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 godz. 35 min
Natillas
1h
Mojito di fragole
10min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4 godz. 30 min
Panna cotta alla crema al whisky
4 godz. 30 min
Mousse alla fragola
2h 10min
Semifreddo nocciolato
8 Std. 20 Min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30min