Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse al cioccolato bianco
- 250 g di cioccolato bianco a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di latte intero
- 1 bustina di gelatina in polvere (8 g)
Mousse alla fragola
- 300 g di fragole in quarti + q.b. per guarnire
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 1 bustina di gelatina in polvere (8 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 402 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30 min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Vasetti di gelato alla panna cotta con mirtilli
11 Std. 40 Min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3h 30min
Panna cotta
6h 30min
Panna cotta al frutto della passione (per 2 persone) (senza glutine)
6h 30min
Pannacotta leggera alle fragole e basilico
3h 10min
Mousse al pistacchio
1h 30 min
Mousse alle fragoline di bosco
4h 30min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2 godz.
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min